menu Home
Geen categorie

Ridderkerk FM maakt nieuwe start

Paul | 11 april 2020

Ridderkerk: Ridderkerk FM maakt herstart: Kom je ook gezellig luisteren ? We houden je gezelschap in deze nare tijd . Binnenkort gepresenteerde programma’s met informatie uit de regio . Ruimte voor verzoekjes en berichtjes nu we elkaar even niet zo makkelijk kunnen zien . Maar ook heel veel spontane acties. Woon je in Ridderkerk of omgeving en heb je een leuk idee om bijvoorbeeld iemand te verrassen of te bedanken of iets waar we in de uitzending aandacht aan kunnen geven stuur dan een e-mail redactie@ridderkerkfm.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.