menu Home
Algemeen

Presentatie over fietsvakanties in Rederij Alblasserdam

Paul | 8 juli 2024

Barbara Kroos, fietsbegeleider bij het Alblasserdamse Fital zal een presentatie geven over fietsvakanties. Met haar jarenlange ervaring met fiets-cruise en fiets-bus vakanties, zal zij je informeren over de mogelijkheden van een fietsvakantie.

De presentatie vindt plaats op 27 juli van 10.30 tot 11.30 in de Rederij, Cortgene 2 in Alblasserdam. Ben je aan het nadenken over een fietsvakantie en wil je meer weten over de verschillende opties en bestemmingen? Dan is deze presentatie zeker de moeite waard om bij te wonen.

Tijdens de presentatie is er ook ruimte om vragen te stellen aan Barbara, zodat je goed voorbereid op pad kunt gaan. Mis deze kans niet en laat je inspireren door Barbara Kroos en haar passie voor fietsvakanties. We hopen je te verwelkomen met thee en koffie op 27 juli in de Rederij in Alblasserdam.

Deze presentatie valt onder Fit, groen en gezond. Heb je een bedrijf, vereniging of stichting die ook deze thema’s uitdragen en zou je ook graag een presentatie of lezing geven neem dan contact op met Danielle van Gent Programmacoordinator Rederij of Ingrid Goeree Community Librarian Bibliotheek Aanzet. 088 242 5070

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.