menu Home
Algemeen

Doe inspiratie op bij de informatiestands bij FIT op alle fronten

Paul | 4 maart 2024

Op vrijdag 22 maart 2024, van 16:00 tot 20:00 uur, organiseert Facet Ridderkerk FIT op alle fronten, de eerste gezondheidsbeurs van Ridderkerk. Het is belangrijk om zo lang mogelijk fit, vitaal en zelfstandig te blijven. Maar hoe doe je dat als je ouder wordt?

Op deze beurs kun je (beweeg) workshops en lezingen volgen en inspiratie opdoen voor een gezonde levensstijl.

Diverse lokale organisaties zijn aanwezig om je te informeren en om in gesprek te gaan over gezond ouder worden. Van financieel fit tot gezond fit. FIT op alle fronten dus. Doe een gezondheidsmeting of een potjes-check. Laat je infomeren over de digikoffer, mantelzorg, dementie, vrijwilligerswerk en activiteiten voor ouderen. Kom langs bij de Rabobank, de Fakkel, stichting Present, Visio, de apotheek, de Overburen, Bibliotheek Aanzet, de fysiotherapeut, Aafje en alle andere aanbieders. Ga voor een volledig overzicht naar onze website www.facetridderkerk.nl

Het belooft een variërend en interessant programma te worden. Eten en drinken wordt verzorgd. Zo is er koffie of thee met wat lekkers en soep met een broodje. Aan het einde van de avond is er ook nog een kans om een mooie prijs te winnen.

Het evenement vindt plaats in het Gemini College, Sportlaan 16. Zet 22 maart a.s. alvast in de agenda want het belooft een geweldig evenement te worden. Deelname is gratis en aanmelden kan bij Facet Ridderkerk via www.facetridderkerk.nl, telefonisch via 0180 – 432 350 of per mail via info@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.