menu Home
Algemeencultuur

Ook in januari is er weer van alles te beleven in de bibliotheek Alblasserdam voor Jong en oud.

Paul | 2 januari 2024

Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen Van 24 januari t/m 3 februari zijn de nationale voorleesdagen. Er zijn dan weer leuke activiteiten rondom het prentenboek van het jaar. Help een verrassing van Miriam Bos. Op 24 januari starten we met een indoor picknick. Er zijn leuke knutselwerkjes en een speurtocht. Kijk voor  meer informatie op onze website: www.bibliotheekaanzet.nl

Sjors en Ruud Spelen een prentenboek

Op zaterdag 3 februari sluiten we af met een voorstelling. Sjors en Ruud spelen een prentenboek. Onder leiding van Sjors & Ruud speelt het publiek de sterren van de hemel en maken ze samen een prachtige voorstelling. Voor deze voorstelling is het prentenboek ‘Help! Een verrassing!’ van de Nationale Voorleesdagen gekozen. Kom met je hele familie en maak het theater mee. Sjors en Ruud lezen eerst het prentenboek voor zodat iedereen helemaal voorbereid is om het podium op te gaan. De rollen worden verdeeld en het decor opgesteld, de muziek begint te spelen en het prentenboek komt tot leven. Vanaf 4 tot en met 6 jaar. Waar en wanneer: Zaterdag 3 februari 2024 10:00 – 10:30 uur Bibliotheek Alblasserdam Gratis, wel aanmelden!

Lezing Erfrecht

Het regelen van je (levens)testament is een belangrijke stap, maar het kan een moeilijk onderwerp zijn om over te praten.

Een van de grootste misvattingen over testamenten is dat mensen denken dat het allemaal wel goed geregeld is in hun huidige testament. Of dat het vanzelf” gaat, omdat het wettelijkk goed geregeld is. “Maar dat is niet altijd het geval. Soms moeten naasten naar de kantonrechter omdat iemand niet heeft vastgelegd wie de beslissingen mag nemen als diegene dat zelf niet meer kan. Regel het nu het kan. Het is belangrijk om te onthouden dat het regelen van je testament een zaak is die niet kan wachten. Of het nu gaat over de erfenis of over een volmacht: regel vandaag wat morgen misschien niet meer kan.

Kom naar onze gratis lezing Op 24 januari  van 14.00 tot 16.00 uur geeft Erfrecht Partners bij de bibliotheek Aanzet in Alblasserdam een kosteloze lezing over het belang van een (levens)testament. In iets meer dan een uur wordt u  bij gepraat over de belangrijkste zaken om op te letten en de werkwijze van Erfrecht Partners. Naderhand staan Aad en Trudy klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vooraf aanmelden is gewenst.

Kijk voor alle activiteiten op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekaanzet.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.