menu Home
Politie

Politie zoekt getuigen van overval beautysalon Geerlaan

Paul | 24 november 2023

Op donderdagmiddag 23 november rond 15.30 uur heeft een overval plaatsgevonden op een beautysalon aan de Geerlaan. De twee daders sloegen na het incident op de vlucht. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten.

De schrik zat er goed in bij twee medewerkers van een beautysalon toen twee mannen de beautysalon overvielen. Eén van de medewerkers werd bedreigd en geslagen met een vuurwapen. Na enige tijd gingen de overvallers er met enkele waardevolle spullen vandoor, de slachtoffers geschrokken achterlatend. Het slachtoffer dat geslagen werd, is nagekeken door de ambulance. 

U kunt helpen
De recherche is hard op zoek naar de twee mannen. U kunt hierbij helpen. Heeft u de overval zien gebeuren of de daders voor of na het incident gezien? Neem dan contact op met de politie. Ook camerabeelden zijn zeer welkom. Contact opnemen kan via 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, belt naar 0800-7000.

Signalement dader 1: man, tussen 30 en 40 jaar, ongeveer 1.85m, donkere huidskleur, zwarte broek, trui en bivakmuts.
Signalement dader 2: lichte huidskleur en in bezit van rode shopper.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.