menu Home
Algemeen

Halloween Disco zwemdisco

Paul | 17 oktober 2023

Zwemmen in rood water. Durf jij het aan?!!

Vrijdag 27 oktober wordt er in zwembad de Fakkel Halloweendisco georganiseerd. Heb jij stalen zenuwen en wil je ook mee griezelen, Kom dan met je vrienden en vriendinnen tussen 19:00 – 22:00 uur op deze enge avond. Het recreatiebad zal omgetoverd tot spookzwembad. De muziek zal angstig zijn. Het water zal deze avond rood gekleurd worden

Kom je verkleed als spook, heks of zombie, en ga je ook zo het water in? Wij maken aan het einde de winnaar bekend met het leukste kostuum. Er lopen op Halloween avond verschillende griezels rond. Daar kun je uiteraard mee op de foto.

De Halloweendisco is alleen toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. Ouders zijn ook van harte welkom.

Reserveer je tickets via onze webshop. www.de-fakkel.nl. Vol = Vol

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.