menu Home
Sport

Dames C Saturnus’72 herfstkampioen

Paul | 17 oktober 2023

door Hans Muntz

Met een klinkende overwinning van 16-26 op E.T.C. zijn de dames C van Saturnus’72 “Herfstkampioen” geworden. Samen met Savosa uit Barendrecht is er strijd geleverd om aan het einde van het eerste deel van de veldcompetitie bovenaan te eindigen. Onderling deden de ploegen niet onder voor elkaar (21-21). De overwinning op E.T.C. was net voldoende om met een klein verschil, Saturnus’72 +68 en Savosa +66, zich als “Herfstkampioen” te mogen uitroepen. De competitie gaat nu verder in de zaal. Het tweede deel van de veldcompetitie gaat weer verder in het voorjaar van 2024. Maar voorlopig is de “eerste prijs” binnen.

Op de foto de ploeg met de begeleiders Remco de Jong (R) en Maurice van Dijken (L). Foto: Vishal Hartmans.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.