menu Home
Algemeen

Een terugblik op het Zomerfestijn

Paul | 14 augustus 2023

In de maand juli en augustus zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor senioren in Ridderkerk. Het programma bestond uit dagreizen maar ook culturele- en sportactiviteiten in Ridderkerk en omgeving.

Vele senioren hebben onder andere kunnen genieten van een rondvaart langs de Linge, mosselen eten in Yerseke of wat dacht u van het RTM Museum in Ouddorp.

Niet alleen waren de busreizen dit jaar populair. De activiteiten in Ridderkerk zijn goed bezocht met mooie samenwerkingen tot gevolg. Zo verzorgde de Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan een college over Johannes Vermeer in de Huiskamer van Ridderkerk. Stichting de Overburen bakten taarten voor alle deelnemers en de vrijwilligers van Facet hebben iedereen hartelijk ontvangen. Dit zorgde voor een gezellige en leerzame ochtend op een prachtige nieuwe locatie in het centrum.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u ook aansluiten bij een activiteit? U bent van harte welkom! In december zal het Winterfestijn weer van start gaan. Het programma zal in november bekend gemaakt worden. De folders zijn te vinden bij Facet maar onder andere ook in de wijkcentrums en de  bibliotheek.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.