menu Home
Algemeen

Gratis Bridgelessen in wijkcentrum De Fuik

Paul | 31 juli 2023

Heb je altijd al willen leren Bridgen of ben je een beginnende Bridger en wil je je vaardigheden verbeteren? Meld je dan snel aan voor de gratis lessen die worden gegeven in wijkcentrum De Fuik (Voorn 10, Ridderkerk).

Dick van den Dungen zal de cursisten tijdens de 4 lesmiddagen alles bijbrengen rondom het, van oorsprong Engelse, kaartspel. De lesdagen zijn op woensdag 9, 16, 23 en 30 augustus van 13:00 tot 16:30 uur. Tijdens de pauze kun je in het wijkcentrum wat drinken.

Wil jij ook op een gezellige en makkelijke manier de basisregels leren van Bridge? Meld je aan door (het liefst na 12:00 uur) te bellen naar Dick van den Dungen via 06 24 56 01 64. Aanmelden kan tot 8 augustus.

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in wijkcentrum De Fuik kunt u contact opnemen via 0180 – 432 350 of info@facetridderkerk.nl of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.