menu Home
Algemeen

Breimiddag in Wijkcentrum West

Paul | 31 juli 2023

We bieden iedere vrijdagmiddag een gevarieerd aanbod aan voor een gezellige middag die elke vrijdag plaatsvindt. Elke vrijdagmiddag heeft een ander thema. De kosten variëren tussen de € 2,50 en € 3,50.

Vrijdag 11 augustus is er een breimiddag van 13:30 tot 15:30 uur en dit kost € 3,-. Koffie en wat lekkers is hierbij inbegrepen. Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs om te kijken en doe gezellig mee.

Momenteel is er een klein clubje van dames die komen breien. Het zou leuk zijn als hier wat uitbreiding van mannen en vrouwen bijkomt. Er zijn meestal wel mannen aanwezig die gezellig aan het biljarten zijn. Is breien niet helemaal jouw hobby, maar vind je het wel gezellig om een bakje koffie te komen doen en wat lekkers te eten? Sluit dan ook gerust aan!

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kunt u contact opnemen met: met Jacqueline Revier, Sociaal werker ouderen, via

0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.