menu Home
Algemeen

Facet Uitje op 12 juli naar De Kersenhof in Raamsdonk

Paul | 24 juli 2023

Woensdag 12 juli heeft de groep van de Kleinschalige Uitstapjes van Facet een gezellig dag gehad bij de Kersenkwekerij “De Kersenhof” in Raamsdonk. Na ontvangst met een heerlijk gebakje met kersen werden ze uitgenodigd voor een presentatie over het ontstaan van De Kersenhof met een korte uitleg wat er allemaal komt kijken voordat de kersen ook daadwerkelijk geplukt en verkocht kunnen worden.
Vervolgens met een treintje (een tractor met wagons) een leuke rondleiding door de kwekerij, gevolgd door een heerlijke lunch. (zie foto). Jammer genoeg ging de dag zo snel dat ze weer met het busje terug moesten naar Ridderkerk. Maar niet nadat ze werden verrast op een heerlijk ijsje in Ridderkerk.

Ze hebben weer genoten! Nog even wachten op het volgende uitje in augustus.

N.B. deze activiteit is speciaal bedoeld voor mensen die extra begeleiding nodig hebben. Juist mensen die niet mee kunnen met de reguliere activiteiten en uitjes wordt de mogelijkheid geboden om toch eens uit huis te komen en anderen te ontmoeten.

Heeft u interesse of wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met Jacqueline Revier via 0180 – 432 350 of stuur een e-mail naar jacqueline.revier@facetridderkerk.nl. We kunnen u dan op de deelnemerslijst zetten, zodat u af en toe gebeld kan worden door één van onze vrijwilligers met de vraag of u mee wilt.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.