menu Home
AlgemeenRadio Nieuws

Laatste Uitgelezen Aanzet voor dit seizoen

Paul | 22 juli 2023

Zaterdag 22 juli was het de voorlopig laatste ‘Uitgelezen Aanzet’ voor dit seizoen. Ook dit keer waren er weer leuke gasten. We spraken met Ingrid Goeree over de activiteiten in de bibliotheek, ook in de zomermaanden gewoon open voor iedereen. Er zijn veel leuke dingen te doen voor de kids tot 18 jaar, door gebruik te maken van het zomerpaspoort maar ook voor reisgidsen uit binnen- en buitenland ben je bij de bieb op het juiste adres. Bovendien kan je in juli en augustus elke zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur terecht voor koffie, koek en extra veel kranten. Iedereen is welkom in de Rederij! Meer informatie vind je hier

Conny Stam kwam vertellen over de Molenmarkt in Kinderdijk. De verlichte Molenmarkt (op 8 september) valt altijd in de verlichte Molenweek (van 4 tot en met 9 september 2023). De markt keert na een uitstapje vorig jaar weer terug naar de wijk, waar de Kinderdijkse verenigingen de handen ineen hebben geslagen dit evenement als vanouds in het dorp zelf te laten plaatsvinden. Voor de marktdag is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die met name kunnen helpen bij het ophangen van de verlichting aan de kramen en voor het opvangen van bezoekers die hun auto hebben geparkeerd op het IHC parkeerterrein, zodat ze iedereen de juiste weg kunnen wijzen langs alle kraampjes en activiteiten. Aanmelden als vrijwilliger kan via: Kinderdijkschecourant@gmail.com
Wil jij nog één van de weinig beschikbare kramen huren wacht dan niet te lang, voor meer informatie:
info@kinderdijksemolenmarkt.nl

De sympathieke zanger Javi Escalera bracht in juni zijn nieuwe single Wat Ik Voel Voor jou uit. Een prachtig, uptempo pop dance liedje wat gaat over de pure liefde, liefde dat veel verder gaat dan oppervlakkige aantrekkingskracht en kortstondige emoties, en gebaseerd is op wederzijds respect, vertrouwen, acceptatie en ondersteuning.

Javi Escalera, een getalenteerde Rotterdamse/Ridderkerkse artiest met Spaanse roots, is al ruim 30 jaar actief in de muziekwereld. Naast een carrière als zanger, vocalist en songwriter is Javi ook actief als acteur en voice-over. 

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip, en die is er! In de mooie videoclip schitteren René en zijn (bijna) echtgenote Britt, een mooi en liefdevol koppel uit Vlaardingen, die prachtig en zonder enige inspanning uitbeelden wat Javi in zijn liedje zingt.

Javi’s jarenlange ervaring, toewijding en creativiteit zijn duidelijk hoorbaar in zijn nieuwste single. Zijn warme stem en de meeslepende melodie weten de luisteraars recht in het hart te raken. Met elk nummer dat hij uitbrengt, weet Javi zijn veelzijdigheid te tonen en nieuwe facetten van zijn artistieke talent te onthullen. Zijn unieke stijl en passie voor muziek, maken hem een onmiskenbare kracht in de Spaans/Nederlandse muziekscene. 

We kijken uit naar wat de toekomst nog meer zal brengen voor deze getalenteerde en veelzijdige artiest.

In september keert Uitgelezen Aanzet weer terug, fijne vakantie!

Uitzending gemist? Luister hier terug: https://www.ridderkerkfm.nl/podcast/uitgelezen-aanzet-22-juli-2023/

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.