menu Home
Algemeencultuur

Nieuwe naam voor Muziekschool Ridderkerk

Paul | 11 juli 2023

Muziekschool Ridderkerk wordt: ToBe! Met ingang van deze zomer vervalt de naam Muziekschool Ridderkerk. Deze past al een tijdje niet meer bij alles wat de culturele organisatie doet, want dat is meer dan alleen muziekles geven.

Naast alle muziekcursussen (waaronder bandlessen en DJ cursussen), geeft de organisatie sinds een paar jaar ook danslessen voor kinderen in Het Plein. Ook zijn er voor alle inwoners uit Ridderkerk diverse activiteiten die zeker niet alleen met muziek te maken hebben (en al helemaal niets met naar school gaan).

Open Dag op zaterdag 19 augustus

In het laatste weekend van de zomervakantie is het Open Dag bij ToBe in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn er gratis activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Zo kunnen ze alle cursussen van ToBe eerst uitproberen voordat de lessen weer starten in de week van 4 september.

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl (nieuw logo, nieuwe kleuren en vormen). Deze is ook voor het allereerst te zien tijdens de Open Dag op zaterdag 19 augustus!

Een overzicht van al onze cursussen is te vinden via onze Cursusvinder.

RIDDERKERK, NETHERLANDS – JUNE 14: Peter Verheijen Fotografie during the Cultuur match between Muziekfestival and Ridderkerk at Muziekschool Ridderkerk on June 14, 2023 in Ridderkerk, Netherlands (Photo by Peter Verheijen)
RIDDERKERK, NETHERLANDS – JUNE 14: Peter Verheijen Fotografie during the Cultuur match between Muziekfestival and Ridderkerk at Muziekschool Ridderkerk on June 14, 2023 in Ridderkerk, Netherlands (Photo by Peter Verheijen)

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.