menu Home
Algemeen

Bijeenkomst over verantwoord medicijngebruik.

Paul | 22 juni 2023

Ridderkerk Langer Gezond organiseert op woensdag 5 juli van 14.00 – 16.00 uur een interactieve voorlichting waarin aandacht wordt gegeven aan medicijngebruik. Tijdens deze middag geeft Theo-Hans Kuijvenhoven van Service Apotheek Slikkerveer een presentatie over medicijngebruik. Heb ik nog de juiste medicijnen? Verandert de werking van medicijnen naarmate ik ouder word? Hoe werkt een apotheek? Waarom is het belangrijk medicijnen op een bepaald moment van de dag in te nemen?  Op deze en meer vragen krijgt u antwoord. Locatie: WVC Bolnes, Noordstraat 255A.

Vanuit Facet Ridderkerk is leefstijlcoach Cathy van Es aanwezig. Met elkaar organiseren wij een interessante voorlichting en worden er tips gegeven die voor ouderen van belang kunnen zijn. Uiteraard is er gelegenheid tot vragen stellen.

De voorlichting is gratis te bezoeken maar meld je wel even van te voren aan. Dat kan per email

info@facetridderkerk.nl of telefonisch 0180 – 432350.

Meer informatie over Ridderkerk Langer Gezond vindt u op www.ridderkerklangergezond.nl.

Theo-Hans en Cathy

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.