menu Home
AlgemeenSport

RVVH Jeugdtoernooi 2023

Paul | 12 juni 2023

De afgelopen twee weken is er een driedaags evenement gespeeld bij RVVH. Namelijk het RVVH Jeugdtoernooi 2023. RVVH heeft 120 teams mogen ontvangen. Dat zijn ruim 1600 spelers en een veelvoud aan ouders, opa’s, oma’s en overige toeschouwers. In combinatie met de wedstrijden van RVVH 1 in de nacompetitie gaf dat een enorm gezellige drukte op sportpark Ridderkerk. 

Op zaterdag 3 juni waren de JO11 en JO12 teams die in de ochtend hun thuistoernooi speelden. De 30 teams zorgde voor een gezellige ochtend. In de middag was het de beurt aan de 15 teams van JO14 en JO15.

Vrijdagavond 9 juni speelde 15 teams hun JO17 en JO19 toernooi. Prestatie was niet van belang, gezelligheid stond voorop. De broodjes hamburger, broodjes worst en consumpties gingen als een malle en de DJ zorgde voor de muziek. Met de invallende duisternis kreeg de discoverlichting steeds meer vat op het gezellige centrale plein op het sportpark. Om 23.30 uur was het mooi geweest en ging iedereen op huis aan.

Zaterdag 10 juni was het in de ochtend de beurt aan 15 teams van JO8 en twee poules met in totaal 10 JO13 teams. De jongsten speelden hun wedstrijdjes vlak voor het centrale plein en JO13 speelde op de velden 1 en 3 hun wedstrijden. Alle kids genoten van de gratis limonade en de trainers en ouders konden de raket ijsjes niet aangesleept krijgen.

In de middag was het de beurt aan 25 teams van leeftijdsgroepen JO9, JO10 en nog 10 JO13 teams, verdeeld over twee poules. Deze afsluitende middag was warm maar ontzettend gezellig. Alle wedstrijden werden gespeeld met zo nu en dan een drinkpauze. Ook in de middag was er gratis limonade voor alle kids.  

Alle pupillenteams gingen met een mooie medaille naar huis en voor de junioren waren er mooie trofeeën te winnen.

Zonder sponsoren was het niet mogelijk geweest om zo’n groot evenement te organiseren. Itho Daalderop en vd Graaf en Meeusen waren de hoofdsponsoren van het toernooi. Van Houwelingen en partners, Care Trading Group, EMHA BV, SR Vloeren, van Pelt en Schreijer en J+F Autobedrijf waren de overige sponsoren die met hun financiële bijdrage dit mogelijk gemaakt hebben.

Rob Verschoor, van Groentespeciaalzaak Verschoor aan het Dillenburgplein, heeft RVVH alle dagen voorzien van fruit. De spelers vonden dit een heerlijk tussendoortje met deze warme dagen. 

Foto’s: Susan Plaizier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.