menu Home
Algemeen

Roparun Ridderkerk 2023

Paul | 29 mei 2023

Het mooie weer en een hoop muziek moedigden de Roparunners in Ridderkerk vandaag aan.

Muziek

In Ridderkerk waren er twee muzikale doorkomsten voor de lopers en fietsers op de zuidelijke route. Ze kwamen maandag, op weg naar de finish op de Coolsingel, via de brug over de Noord Ridderkerk binnen. Op het Koningsplein kwam Nederlandstalige muziek uit de luidsprekers van het radioprogramma ‘Op Volle Kracht’. Presentator Hessel Wijkstra presenteerde in dit liveprogramma verschillende artiesten. Dankzij het zonnige weer zaten de terrassen vol op het plein.

In Rijsoord gaf wethouder Fleur Stip vanochtend het startsein voor de muzikale doorkomst op de hoek van de Lagendijk en Rijksstraatweg. Daar verzorgde Allin Music van Ron in ’t Hout de muziek.

Estafetteloop

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De voorlopige opbrengst van de Roparun 2023 is ruim 2,5 miljoen euro. Dat bedrag kan nog oplopen.

Foto’s: Jos Wesdijk, gemeente Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.