menu Home
AlgemeenRadio Nieuws

Doorkomst RoPaRun

Paul | 23 mei 2023

Aankomende Maandag 29 Mei , komt de RoPaRun weer door Ridderkerk. Na een aantal stille jaren , komt het feestje wat er werd gevierd in Rijsoord weer terug. Het team van allin-music.nl heeft deze taak op zich genomen. Zij maken niet alleen een live radio uitzending die te beluisteren is via de website, maar zij staan er ook met een muziek set.

Om 10.00 uur komt wethouder Fleur Stip het feestje en live uitzending officieel openen. De Ridderkerkse zanger Jeffrey Muller komt een aantal nummers zingen. De inwoners van Rijsoord worden van harte uitgenodigd om het feestje mee te vieren. De locatie is de hoek Lagendijk/Rijksstraatweg ter hoogte van Restaurant Bardot.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.