menu Home
Algemeen

Geslaagde rommelmarkt Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer

Paul | 21 mei 2023

Afgelopen weekend was de rommelmarkt van de Harmonie wederom een geweldig succes!
Allereerst was het weer perfect voor een rommelmarkt, een heerlijk zonnetje en een lekkere temperatuur.
De verzamelde spullen zijn de hele week uitgezocht en op categorie gesorteerd. Zelfs de boeken en kleding werden nog uitgezocht op subcategorie, wat een enorme klus!

De kramen en tenten zijn donderdag opgebouwd en de boeken in een tent uitgestald en netjes neergezet, opdat de kopers gemakkelijk zouden kunnen zoeken. Uiteindelijk was donderdagavond alles klaar zodat vrijdag de kramen ingericht konden worden.

Vrijdag was er vanaf 8 uur ‘s morgen al een grote groep vrijwilligers actief om de boel naar buiten te brengen en het inrichten van de kramen kon rond 10 uur starten.

Na een heerlijke maaltijd was iedereen klaar voor de start.
Om exact 18.30 uur werd de poort geopend en kwamen de eerste kopers naar binnen gerend, een grote meute volgde de meest enthousiaste kopers in een iets rustiger tempo.

Heerlijk gezellig druk gingen de eerste spullen van de Harmonie naar de koper. Er waren heel veel mooie artikelen gedoneerd. Ook het rad van avontuur heeft vele ronden kunnen draaien en de prachtige prijzen werden met veel plezier in ontvangst genomen. Om 21.30 uur werd de poort weer gesloten.

Op zaterdag is de rommelmarkt weer open gegaan om 9.30 uur, nadat de kramen weer netjes waren gemaakt. De hele dag waren er weer veel kopers en mensen die voor de gezelligheid langskwamen. Er waren diverse hartige hapjes verkrijgbaar, een heerlijk versgeperst sap, smoothies, vers fruit, suikerspinnen.. Echt voor iedereen wat. En natuurlijk draaide Stan maar steeds aan het Rad van Avontuur. Vele prijzen zijn weer bij de gelukkige winnaars terecht gekomen…..Om 16 uur was het gedaan met de pret en is de rommelmarkt 2023 afgesloten.

Met vereende krachten is alles weer netjes opgeruimd en het clubhuis en plein weer in schone staat achter gelaten. Daarna hebben diverse medewerkers de week gezellig met elkaar afgesloten.

Met de opbrengst van de rommelmarkt, kan de Harmonie weer leuke activiteiten en marsen gaan houden voor de Ridderkerkers. En natuurlijk zal een gedeelte van de opbrengst ook gebruikt worden voor onderhoud aan instrumenten en het muziekcentrum.

https://mh-s.nl/geslaagde-rommelmarkt/

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.