menu Home
Algemeen

Feestje bij doorkomst RoPaRun op 29 Mei

Paul | 5 mei 2023

Maandag 29 Mei aanstaande komt de RoPaRun weer door Ridderkerk. In voorgaande jaren was er tijdens de doorkomst op de hoek Lagendijk/Rijksstraatweg altijd een feestje aan de gang. Door verschillende redenen is dat feestje daar weggevallen. De Dames en Heren van allin-music.nl hebben besloten het feestje op deze locatie terug te brengen. Zij zullen met hun drive-inn de doorkomst in Rijsoord luister bij gaan zetten. Uiteraard hopen zij dat Rijsoord massaal naar de hoek Lagendijk/Rijksstraatweg komt om samen de lopers van de RoPaRun een warm Rijsoords onthaal te geven. Het feest begint rond 10.00 uur op Maandag 29 Mei aanstaande en zal duren totdat de laatste lopers gepasseerd zijn. Allin-music.nl nodigt Rijsoord uit om langs te komen. Laten we hopen op goed weer en een mooi feest.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.