menu Home
Sport

RVVH schudt ook Brielle van zich af

Paul | 16 april 2023

door Theo Leenheer

RVVH heeft ook de thuiswedstrijd tegen Brielle weten te winnen. Aan de Sportlaan eindigde de wedstrijd na een 1-0 ruststand in een dikverdiende 4-1 zege. RVVH blijft daardoor tweede en ontvangt komende zaterdag koploper Heerjansdam.

RVVH speelde een goede wedstrijd deze middag, al moest het in de eerste fase een sterk Brielle toestaan, dat ook een doelpunt zag afgekeurd. Na 20 minuten nam RVVH duidelijk het initiatief in handen en werd Brielle teruggedrongen. Negen minuten voor rust resulteerde dat in de mooie 1-0 door Gino Stolk die van afstand de kruising vond.

Na de rust pakte RVVH de draad gelijk weer op. Binnen vijf minuten was het weer Stolk die scoorde, 2-0. Een kwartier later viel de voortijdige beslissing toen de goed ingevallen Shamir de Jesus de 3-0 aantekende. RVVH behield daarna het beste van het spel en Brielle stichtte nauwelijks gevaar. Dat veranderde in de slotfase enigszins na de nodige wissels aan beide kanten. De gasten werden wat dreigender. In de slotminuut resulteerde dat in de eretreffer van de ingevallen Wouter de Ronde, 3-1. In de blessuretijd zette RVVH de marge weer op drie toen na een mooie combinatie over rechts Guytano dos Santos de 4-1 eindstand op het scorebord zette. 

RVVH – Brielle 4-1 (1-0)

36. Stolk 1-0

50. Stolk 2-0

62. De Jesus 3-0

90. De Ronde 3-1

90+3. Dos Santos 4-1

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.