menu Home
Algemeen

Toekomstige laminaatleggers

Paul | 3 april 2023

Op donderdag 23 maart heeft het jongerenwerk in samenwerking met twee professionals van GelijkVloers een top workshop verzorgd voor het Maxima College. De jongerenwerkers Bjorn en Chamayrish hebben het bedrijf GelijkVloers benaderd voor een samenwerking. Door middel van deze samenwerking wilden ze de jongeren van het Maxima College kennis laten maken met het lamineren. Het Maxima College heeft voor deze workshop een gemotiveerd clubje bij elkaar gezocht die hier graag op wilde oriรซnteren. Tijdens de workshop die plaatsvond in de Loods hebben de jongeren veel tips en tricks gekregen van de mannen van GelijkVloers. De jongeren hebben deze workshop succesvol doorlopen en hebben daarom na afloop van deelname een certificaat gekregen. Op 6 april vind de laatste workshop lamineren plaats en we zijn er van overtuigd dat er een hoop jongeren met een hoop kennis, genoegen en een certificaat de deur uit gaan.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.