menu Home
AlgemeenPolitiek

SGP doet mee aan Opschoondag

Paul | 18 maart 2023

Zaterdag 18 maart heeft een groep SGP’ers meegedaan aan de landelijke Opschoondag. Zij gingen op het Vlietplein en in wijk Het Zand de straat op om zwerfafval op te ruimen. ‘Als SGP vinden wij een nette en schone leefomgeving van groot belang. Daar vragen wij in de gemeenteraad aandacht voor, maar we steken ook graag onze handen uit de mouwen om daar praktisch ons steentje aan bij te dragen’, vertelt SGP-raadslid Teunis van Zwienen.

Het viel Van Zwienen op dat het er op het Vlietplein relatief schoon uitzag: ‘Bij de containers naast de Action was weliswaar een hoop vuil gewoon neergegooid, maar verder zag het er tamelijk netjes uit. Wij hoorden van omwonenden dat hier een of meer vrijwilligers zijn die regelmatig op het Vlietplein zwerfafval opruimen. Die mensen verdienen hiervoor een groot compliment.’

De SGP’ers namen verder de gelegenheid te baat om een kijkje te nemen bij de nieuwbouw in de driehoek Het Zand en bij de bouw van het knarrenhofje, waarmee onlangs is begonnen. ‘Als SGP vinden wij het belangrijk dat onze ouderen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen wijk kunnen blijven wonen. Wij juichen de bouw van een knarrenhofje daarom alleen maar toe’, licht Van Zwienen toe.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.