menu Home
Algemeen

Tennis via Facet

Paul | 7 maart 2023

Facet Ridderkerk is op zoek naar enthousiaste senioren spelers voor het tennisseizoen. Er wordt wekelijks gespeeld op de banen van Reyerparc.

Als je gezond ouder wilt worden is het enorm belangrijk om te blijven bewegen. Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Tijdens het zomerseizoen wordt er gespeeld op de banen van Reyerparc. Er wordt voornamelijk buiten gespeeld maar bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar de binnenbanen. Een fijn alternatief dat niet elke vereniging heeft. De banen hebben een goede zachte ondergrond en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures.

Facet Ridderkerk biedt op verschillende momenten in de week tennis aan zoals dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en op vrijdagmorgen van 09.00 – 10.00 uur. Coördinator Gerry van Riemsdijk maakt voor de middaggroepen elke week een andere indeling. Er wordt gespeeld op meerdere banen. Het zomerseizoen loopt van april t/m augustus.

Voor alle dagen zijn wij op zoek naar vaste spelers of invallers. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk maar enige ervaring zou wel fijn zijn. Plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Vooraf of na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken.

Lijkt het je leuk om een balletje te slaan? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per e-mail jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.