menu Home
Algemeen

Lessen seniorensport start binnenkort

Paul | 22 augustus 2022

Wilt u ook gezond ouder worden en werken aan een gezondere leefstijl? Dan kan Facet Ridderkerk iets voor u betekenen. Facet heeft een uitgebreid volwassenen- en seniorensportprogramma met ongeveer 35 verschillende lessen per week. Deze lessen, zoals sport en spel, seniorenfit, dans, yoga, gym en tennis vinden plaats in wijkcentra, gymzalen en sporthallen.

Alle lessen starten in de week van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september. De lessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde docenten. Jesper Lagendijk, verantwoordelijk voor het beweegprogramma van Facet Ridderkerk: “Naast het bewegen hechten wij veel waarde aan het sociale aspect. Het is belangrijk om fysiek en mentaal bezig te zijn. Het ontmoeten van andere mensen speelt hierin een belangrijke rol.”

De meeste lessen vinden overdag plaats maar er zijn ook enkele lessen in de avonduren. Sommige lessen zijn geschikt voor beginners, andere lessen voor de meer gevorderde deelnemer. Wij richten ons op de doelgroep van 60 jaar en ouder. Er zijn ook speciale lessen voor als u slecht ter been bent. De oefeningen worden dan op of met behulp van de stoel gedaan zoals stoelyoga en stoelgym. Andere lessen zijn fanatieker waarbij de intensiteit hoger ligt. Er wordt dan met gewichten gewerkt aan kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Er is dus keuze voor iedereen. De kosten liggen ongeveer tussen de € 3,00 en
€ 5,00 per keer. Dit is afhankelijk van de tijdsduur van de les. Naast het bewegen beschikken wij ook over een leefstijlcoach. Heeft u vragen over voeding, slaap of stress, dan kunt u gratis terecht bij onze collega Cathy van Es.

Alle lessen zijn te vinden op www.facetridderkerk.nl. Wilt u lekker bewegen en gaan werken aan een gezonde leefstijl? Neem dan contact op voor een gratis proefles met Jesper Lagendijk via 0180 – 43 23 50 of mail naar jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.