menu Home
Algemeen

Gall & Gall Ridderkerk gesloten wegens personeelstekort

Paul | 13 juli 2022

door Jan Hein Visser

De slijterij van Gall & Gall in de Ridderhof is voor onbepaalde tijd gesloten. De reden is een tekort aan personeel. Ook tijdens de vorige kerstperiode moest de winkel al voortijdig haar deuren dichtdoen wegens personeelstekort. Net als toen is via uitzendbureau’s geprobeerd om – tegen het geldende minimumloon – tijdelijk winkelpersoneel aan te trekken. Maar dit is klaarblijkelijk ook nu in de zomervakantie niet gelukt. Het is niet bekend hoe lang de winkel dicht blijft. Personeelstekorten spelen momenteel overal op, want ook veel andere zaken hebben grote moeite om mensen te vinden. Sommigen, zoals bijvoorbeeld Kippie, dat schuin tegenover de drankenzaak zit, roepen zelfs bewust 50-plussers op om zich te melden. Meestal gaat het om tijdelijke, parttime baantjes en vaak ook niet meer dan het wettelijk minimumloon en dat blijken lastig te vervullen vacatures te zijn.

Update: De winkel is zonder aankondiging woensdag een paar uur bezig geweest, of dat ook de komende dagen het geval zijn zijn is nog onduidelijk.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.