menu Home
Algemeen

Zwemdisco voor kids t/m 12 jaar

Paul | 21 juni 2022

Op vrijdag 24 juni is het weer tijd voor de zwemdisco in zwembad de Fakkel. Van 19.00 tot 22.00 zal het zwembad worden omgetoverd tot zwemdiscotheek, je kan natuurlijk van de glijbaan, losgaan met de mega strandballen of dansen en zwemmen in de lichtshow.

Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Ridderkerk zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Kevin te komen zwemmen en dansen. De entree voor de zwemdisco is € 5,25.

Feestje vieren?

Valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit! Vanaf 17:30 uur kan er al gegeten worden en vanaf 18:30 uur zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor de feestjes. Het feestje krijgt dus een speciale VIP-behandeling, de glijbaan en de stroomversnelling zijn alleen voor de feestjes voordat de andere bezoekers komen. Het reserveren voor een kinderfeestje kan via de website www.sportcafedefakkel.nl.

Reserveren is verplicht.

Om de bezoekers aantallen in de gaten te kunnen houden is reserveren verplicht. Dit kan via onze webshop welke te vinden is op onze website www.de-fakkel.nl. Of klik op deze link. https://webshopridderkerk.recreatex.be/Exhibitions/Register

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit het sportcafe onder het genot van een hapje en drankje.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.