menu Home
Algemeen

RIVM update: 55 positieve Covid-19 testen in Ridderkerk de afgelopen 24 uur

Paul | 27 november 2021

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 22089 mensen het coronavirus is vastgesteld. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 55. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen is 329. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 8262.
Er is in de afgelopen 24 uur 1 inwoner van Ridderkerk opgenomen in het ziekenhuis met een corona besmetting. Er zijn in de aflopen 24 uur geen inwoners van Ridderkerk overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.