menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

Burgemeester sluit Cruijff Court in Slikkerveer

Paul | 18 november 2021

De omwonenden hebben onderstaande brief ontvangen:

Het Cruyff Court aan de Van Beethovenstraat is voorlopig gesloten. Om het speelterrein staat een hek. Kinderen uit de buurt kunnen er dus even niet spelen. Alleen CBS De Regenboog en Buitenschoolse Kinderopvang SKR hebben toegang tot het Cruyff Court.

Het Cruyff Court is niet zomaar afgesloten. Er was de laatste tijd te veel overlast.

Begrijp me goed, de meeste kinderen die er spelen geven helemaal geen problemen. Voor hen is het Cruyff Court een fijne plek om te sporten en te spelen met vrienden en vriendinnen. Zij zijn de dupe van enkelen die overlast veroorzaken en het voor de rest verpesten.

Deze speelgelegenheid moet voor iedereen een veilige plek zijn. Daar werken we hard aan.

Anny Attema, burgemeester Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

  1. Karel

    18 november 2021 at 19:54

    Echt belachelijk dit, pak lekker het probleem aan door bijvoorbeeld handhaving. Mijn dochter van 5 begrijpt niet waarom zij nu niet in haar favoriete speeltuin terecht kan als ze niet op school/de BSO is.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.