menu Home
AlgemeenSport

Saturnus ’72 bijna 50 jaar!

Paul | 9 november 2021

door Hans Muntz

In februari 2022 hoopt de sportvereniging de respectabele leeftijd van 50 jaar te bereiken. Een mijlpaal om bij stil te staan. Wij willen dat ook vieren met al die mensen die op de één of andere wijze met de handbalvereniging te maken hebben gehad.

Saturnus’72 is springlevend. In een tijd dat corona een deel van ons dagelijkse leven beïnvloed en het best moeilijke is om het verenigingsleven op pijl te houden gaat de club verder met het bouwen aan de toekomst. Tegenwoordig wordt er innig samengewerkt met Conventus uit Zwijndrecht en D.E.S.’72 uit Papendrecht. Onder de naam Drechtsteden wordt er met diverse teams in de competitie gespeeld. De D, E en F jeugd speelt onder de naam van Saturnus’72.

Wat de toekomst brengt weet de club niet, maar ze weten wel dat ze 50 jaar geleden zijn opgericht. In een rokerig zaaltje van een restaurant aan de Molendijk in Ridderkerk. Hier werd besloten een handbalvereniging op te richten. Uit vele namen kwam Saturnus’72 tevoorschijn. Dit vanwege het feit dat twee van de initiatiefnemers woonde in de Saturnus-flat aan de Rijnsingel. Dit heugelijke feit wil de club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op vrijdag 4 februari 2022 zal het clubhuis worden opengesteld om de oprichting te vieren. Het zal een soort van reünie worden. In juni 2022 staan er meer feestelijke activiteiten op het programma tijdens de familiedag. Hierover later dit seizoen meer.

Saturnus’72 zoekt daarom oud leden en/of sympathisanten, waaronder o.a. de mensen van het oud-papier team, voor de reünie op 4 februari 2022. Laat ons weten of u op vrijdagavond 4 februari 2022 aanwezig wil/kan zijn? Stuur een e-mail aan het adres; jubileum@saturnus72.nl. We houden u dan via een nieuwsbrief op de hoogte en zullen u later nog officieel uitnodigen.

Heeft u andere vragen en/of opmerkingen dan kunt u dit ook via dit mailadres aan ons laten weten.

Uiteraard volgen we op 4 februari de dan de geldende Corona-richtlijnen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.