menu Home
Algemeen

Elke zaterdag activiteiten in de bibliotheek.

Paul | 3 november 2021

Op zaterdagochtend is er voor volwassenen altijd iets te doen.

Elke 1e zaterdag van de maand:

Voorlezen voor volwassenen.

Voorlezen is niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Luister onder het genot van een kopje koffie of thee naar de inspirerende verhalen van voorlezer Arie de Wit. Ga daarna met elkaar in gesprek.

Voorlezen voor volwassen is elke 1e zaterdag van de maand van 14.00 tot 14.45

Elke 2e zaterdag van de maand:

Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM.

Uitgelezen AanZet gaat over actualiteiten in Ridderkerk, kunst , cultuur, muziek en uiteraard ook over schrijvers en boeken.

Zaterdag 13 november komen de volgende gasten langs Weerman Gert de Bruijn van weerstation Ridderkerk, John Stip van de Schaatsbaan Ridderkerk, Schrijver John Brosens, Ridderdichter Toos van de Linden en Zanger Stevie Poppinghaus.

Kom gerust langs en schuif aan en of stel een vraag aan een van de gasten.

De uitzending is van 10.00 tot 12.00 uur

Elke 3e zaterdag van de maand:

Spelletjesochtend in de bieb. Kom gezellig een potje scrabble spelen of hou je van schaken, Rummikub kom dan op de 3e zaterdag van de maand naar de bibliotheek. Of lijkt het je leuk om andere te leren schaken dat kan allemaal in de bibliotheek. De spelletjes liggen klaar in de huiskamer. Spelletjes zijn leuk en gezellig voor jong en oud. De eerst volgende spelletjes ochtend is op 20 November van 10.30 tot 13.00 uur.

Elke laatste zaterdag van de maand:

Koffie met ….

Koffie met is samen koffie dringen, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen. Zaterdag 27 november is Jan van Hulst te gast en zal een lezing geven over kerstgroepen. Ook zal Ridderkerk FM aanwezig zijn met een live uitzending. Kom gezellig langs van 10.30 tot 12.00 uur.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.