menu Home
Algemeencultuur

Fiets de Groene Route en laat je verassen door diverse duurzame initiatieven

Paul | 5 oktober 2021

Net als vorig jaar organiseren gebouw Het Kruispunt en De Bibliotheek AanZet weer een Groene Route in het kader van de Duurzaamheidsweek. Dit jaar kun je locaties bezoeken in zowel Barendrecht als Ridderkerk. Op zaterdag 30 oktober kunnen inwoners op hun fiets stappen met de routekaart bij de hand en een fietstocht maken langs verschillende duurzame organisaties en initiatieven die hun deuren openstellen. Het bezoeken is geheel gratis. De routekaart kun je van tevoren ophalen bij de bibliotheek aan het Koningsplein 1. Stippel je route uit, stap op je fiets en laat je inspireren. Dat is nog eens een lekkere zaterdag! 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.