menu Home
Algemeen

Alzheimer Café over dementie

Paul | 30 augustus 2021

Maandag 13 september is er een Alzheimer Café in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Spreekster van deze avond is Jacolien Jacobse, specialist ouderengeneeskunde. Jacolien geeft antwoord op de vraag ‘Wat is dementie?’ en vertelt meer over de diagnose, behandeling en adviezen. Ook gaat zij in gesprek met geïnteresseerden.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur. Er is een informatiestand met brochures van Alzheimer Nederland en er zijn boeken met diverse onderwerpen over dementie aanwezig. U kunt deze boeken gratis lenen.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de werkgroep Alzheimer Café Ridderkerk bestaande uit Karaat Mantelzorg, Salem, Riederborgh, Internos en Aafje.

Coronamaatregelen

In verband met de coronamaatregelen worden er maximaal 30 personen toegelaten. Daarom is aanmelden verplicht. Aanmelden kan bij Karaat Mantelzorg via 0180 – 763 717 of info@karaatmantelzorg.nl. Deelnemers worden gevraagd om tijdens deze avond zo veel mogelijk op hun plaats te blijven zitten en 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook worden zij gevraagd om bij klachten thuis te blijven.

Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Mineke Boon, senior mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg, via 0180 – 763 717 of info@karaatmantelzorg.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.