menu Home
Gemeente Nieuws

Jeugdlintje voor jonge helden

Paul | 2 juli 2021

Kent u een jonge held? Een kind tussen de 6 en 18 jaar dat het verschil maakt in Ridderkerk? Zet hem of haar dan met het Jeugdlintje in het zonnetje!
Misschien kent u wel een kind dat een heldendaad heeft verricht, bijvoorbeeld het redden van een ander kind uit een gevaarlijke situatie? Ook kinderen die maatschappelijk heel betrokken zijn komen in aanmerking voor het Ridderkerks Jeugdlintje, een mooie waardering vanuit de gemeente.

Jonge helden kunt u overal tegenkomen
Misschien heeft u wel een neefje dat uit zichzelf elke week boodschappen naar oma brengt? Een leerling die tekeningen maakt voor eenzame ouderen in het verzorgingshuis? Een kleinkind dat geld inzamelt voor een goed doel door oud speelgoed te verkopen? Of een buurmeisje dat een ander kind uit het water heeft gered tijdens het buiten spelen? Stuk voor stuk jonge helden die waardering verdienen. Zijn deze kinderen uit zichzelf in actie gekomen? Meld ze dan aan voor het Jeugdlintje! Meer informatie over de voorwaarden en aanmelden vindt u op de pagina over het Jeugdlintje.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.