menu Home
Algemeen

Uitgelezen AanZet: Een goedmakertje.

Paul | 21 mei 2021

Een interview met Ingrid Goeree waarbij een foto van haar ontbrak, een aanbeveling voor een boek waarvan de volledige titel even niet voorhanden was, geeft ons een hele goede redenen om wederom een bericht te plaatsen van de rubriek “Uitgelezen AanZet”.
Het boek is geschreven door Charlotte Nash en heet “Op weg naar Harry Cook.De beschrijving is als volgt:
“Mallory Cook en haar zoontje Harry vormen een ijzersterk team. Ze hebben het niet breed sinds Harry’s vader hen in de steek liet om het in New York te gaan maken. Als Harry niet wordt teruggebracht nadat hij bij zijn vader op bezoek is geweest, besluit Mallory om hem, op wat voor manier dan ook, weer thuis te krijgen.
Tijdens haar reis zorgt een toevallige ontmoeting met drie bejaarden, gevlucht uit hun verzorgingstehuis, ervoor dat Mallory op een onwerkelijke road trip door de Verenigde Staten belandt. Zadie, Ernie en Jock hebben elk hun eigen redenen om deze reis te maken. Onderweg zullen alle vier de reizigers ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan om zichzelf – en elkaar – te redden.”

Mocht je zelf een leestip hebben laat het ons dan weten. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.