menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

Eerste paal geslagen voor nieuwe Gemini College in Ridderkerk.

Paul | 17 mei 2021

Maandag 17 mei is na een korte toespraak door wethouder Henk van Os en schoolbestuurder Jenny Everts de eerste paal geslagen voor het nieuw te bouwen Gemini College. Bouwgroep Slokker, vertegenwoordigd door directeur Stefan Wildhagen sprak de genodigden ook kort toe. Slokker is sinds april bezig met het bouwrijp maken van het oude hoofdveld van RVVH. Als de bouw voorspoedig verloopt kan het Gemini College in het schooljaar 2022/2023 de nieuwe school in gebruik nemen. Naast de eerste paal werd er door een aantal leerlingen van de school een startschot gelost met een voor de gelegenheid gouden kanon.

Woensdagmiddag in het programma ” Studio Zuid-Oost ” kijken we met wethouder Henk van Os terug op dit heugelijke moment.


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.