menu Home
Algemeen

Opdat we niet vergeten: 100 jarige mevrouw Oostdijck vertelt.

Paul | 7 mei 2021

Opdat we nooit vergeten, een mooie gelegenheid om met de 100 jarige mevrouw Oostdijck te praten over haar herinneringen aan de 2e wereld oorlog. Op een mooie dag was Marian bij haar op bezoek om dit gesprek op te nemen. Marian die haar nog steeds tante Lien noemt omdat zij een groot deel van haar jeugd buurmeisje was van tante Lien en ome Sjaak Oostdijck. Soms moet je even goed luisteren, maar het is een prachtig document geworden.

Foto: de Combinatie Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.