menu Home
Politie

Tweede verdachte overval bakkerij v/d Linden aangehouden

Paul | 2 mei 2021

Maandagochtend overvielen twee jongens een bakkerij aan de Lagendijk. Een van de twee werd direct aangehouden. De tweede verdachte werd na onderzoek door het overvallenteam afgelopen vrijdag aangehouden.

Het was een vroege actie van de twee mannen die maandag morgen rond 6.40 uur een bakker overvielen. Een van de jongens ging naar binnen en dreigde met een mes. Zijn maatje wachtte buiten op de scooter. Ongeveer vijf personeelsleden lieten de overval niet gebeuren en overmeesterden de jongen. De scooterrijder die buiten op de wacht stond, zag het gebeuren en ging er meteen vandoor. Agenten die er snel waren, sloten de overvaller in de boeien. De 16-jarige jongen uit Ridderkerk zit vast. Naar de ander startte een onderzoek. 

Dankzij een anonieme tip werd de bij de overval gebruikte scooter teruggevonden. Deze bleek eerder in Rotterdam te zijn gestolen. Onderzoek leidde naar een 14-jarige jongen, eveneens uit Ridderkerk. Hij is aangehouden.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.