menu Home
Gemeente Nieuws

Testlocatie Ridderkerk langer open

Paul | 1 mei 2021

De GGD maakt langer gebruik van sporthal De Wissel als testlocatie. De Wissel zou hiervoor tot en met 30 april gebruikt worden. Dat is verlengd tot vrijdag 14 mei. Het testen stopt als de sporthal nodig is als priklocatie, waarschijnlijk eind mei.

In De Wissel worden tussen de driehonderd en vierhonderd personen per dag getest. De geteste personen komen uit Ridderkerk en verschillende andere gemeenten in de regio.

De sporthal aan Kastanjelaan 38 is voor testen geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur. Mensen met coronaklachten, of nauwe contacten vanaf dag vijf, kunnen zich hier op afspraak laten testen. Een afspraak maken kan via het landelijke telefoonnummer 0800-1202 of via www.coronatest.nl.  

Foto: Gemeente Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.