menu Home
Algemeen

Rabobank sluit definitief zijn deuren in Ridderkerk

Paul | 30 april 2021

Juli 2020 werd het oude pand van de Rabobank in de verkoop gezet, toen nog werden de klanten gerust gesteld, “bankieren bij Rabo blijft mogelijk in Ridderkerk, we gaan op zoek naar een kleiner pand” Was de reactie toen
September 2020 werd het pand verkocht voor 1.6 miljoen, waarna Rabobank op 20 oktober 2020 bekend maakte dat de klanten vanaf 9 november welkom waren bij de nieuwe vestiging aan het Koningsplein. Afgelopen 22 april hebben de klanten van Rabobank Ridderkerk in een persoonlijke email te horen gekregen dat de vestiging aan het Koningsplein ook de deuren gaat sluiten als gevolg van de trend waar mensen bijna niet meer naar kantoren komen. Het traditionele bankkantoornetwerk is uit de tijd dat we allemaal contanten kwamen halen. Vandaag de dag maken klanten op andere manieren gebruik van bankservices zoals online, Rabo App, telefoon, videobellen etc. Rianne Monshouwer van Rabobank vertelde vandaag dat Oudere inwoners kunnen bellen met de bank of gebruik maken van de mobiele bankservice. Deze adviseurs komen dan naar je toe om de bankzaken te regelen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.