menu Home
Algemeen

Boeken afhalen en studeren in de bieb

Paul | 17 april 2021

Bibliotheken in Ridderkerk zijn nog steeds gedeeltelijk open 

In september vorig jaar verhuisde Bibliotheek Ridderkerk centrum naar een mooie nieuwe locatie in het gemeentehuis. Inmiddels huisvest AanZet hier alweer bijna zeven maanden, samen met haar medebewoners. Zeven maanden waarin we graag elke inwoner van Ridderkerk hadden willen verwelkomen. Want in de vernieuwde bieb is van alles te doen en te ontdekken. Voor jong en oud. Helaas is dit door de coronamaatregelen (nog) niet mogelijk. Maar, we zijn wél open voor het afhalen van boeken en om rustig te kunnen studeren. Boeken afhaalservice De Bibliotheek AanZet vindt het belangrijk dat iedereen in deze tijd toegang blijft houden tot onze collectie. Daarom kunnen leden tijdens de lockdown boeken afhalen in bijna alle vestigingen. Hoe het werkt? In de online catalogus op de website kun je jouw materialen kiezen en reserveren. Als je reservering klaarstaat, krijg je een mail en kun je jouw materialen ophalen in een vestiging naar keuze. In Ridderkerk ben je van harte welkom in Ridderkerk centrum, Bolnes en Slikkerveer. Voor leden die niet online kunnen reserveren, staan er leuke boekenpakketjes klaar om mee te nemen. Openingstijden Bibliotheek Ridderkerk centrum is open voor afhalen van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. In Bibliotheek Bolnes kun je terecht van maandag t/m woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Slikkerveer van maandag t/m woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekaanzet.nl. Studieplekken Hogescholen zijn nog half gesloten, lunch- en koffiezaakjes zijn dicht en in huis is het druk met thuiswerkende ouders. Daarom heeft de Bibliotheek AanZet in een aantal vestigingen fijne studieplekken ingericht voor jongeren vanaf 12 jaar. Om rustig te studeren of keihard te blokken voor die ene toets. Ook in Bibliotheek Ridderkerk centrum. Ben of ken je iemand die hier gebruik van wil maken? Op www.debibliotheekaanzet.nl/studieplekken lees je er alles over. Vragen? Voor iedereen die vragen heeft, is de Bibliotheek AanZet in Ridderkerk te bereiken via ridderkerk@debibliotheekaanzet.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan 088 2425079. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.