menu Home
Algemeen

Opening SVS speelseizoen 2021

Paul | 12 april 2021

Opening speelseizoen 2021
Onze speeltuin zal op zaterdag 17 april zijn deuren weer openen. Gezien de omstandigheden en de regels waar ook wij ons aan moeten houden is dit helaas niet op de feestelijke manier zoals jullie dit van ons gewend zijn. Wij vinden het vooral belangrijk dat de kinderen weer kunnen komen spelen. Kinderen t/m 12 jaar mogen onbeperkt naar binnen en vanaf 7 jaar mag je zelfstandig naar binnen. Ben je jonger dan 7 dan kom je naar binnen met 1 ouder/verzorger. Er mogen in totaal 30 volwassenen (exclusief aanwezige vrijwilligers) tegelijkertijd naar binnen, vol=vol. Houd als volwassene 1,5 meter afstand tot elkaar en draag bij binnenkomst een mondkapje. Heeft u plaats genomen dan mag de mondkap af. Sanitaire voorzieningen zijn open en desinfectiemiddelen aanwezig. Onze openingstijden en prijzen zijn ongewijzigd gebleven, zie speeltuinslikkerveer.nl Verkoop van snoep, limonade, koffie en thee kan nog niet maar je toegang en/of abonnement kan je wel direct afrekenen, het liefst met PIN!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.