menu Home
Algemeen

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer heeft succesvolle paaseitjesactie.

Paul | 4 april 2021

Zaterdag 27 maart was er een wel heel bijzondere bezoeker in het clubgebouw aanwezig. Leden en fans die paaseitjes hadden besteld, kregen deze uit handen van niemand minder dan de paashaas zelf!
De jeugdcommissie organiseerde een afhaalmoment voor de succesvolle paaseitjesactie. Gelukkig hebben veel leden en enthousiaste supporters hun eiervoorraad weer bij de jeugd gekocht, en hiermee de clubkas van de Harmonie een steuntje in de rug gegeven. De eitjes, dit jaar geleverd door Chocoladeatelier Van Noppen, zagen er prachtig uit en vallen goed in de smaak. De jeugdcommissie hoopt volgend jaar nóg meer monden te vullen met de eitjes van Van Noppen. De jeugdcommissie bedankt iedereen voor zijn/haar bestelling en wenst alle leden en geïnteresseerden hele fijne paasdagen. Het was erg gezellig om iedereen weer eens te zien bij het afhalen van de eitjes.

Foto: Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.