menu Home
Gemeente Nieuws

Drukte bij de balies in het gemeentehuis

Paul | 2 april 2021

Vanwege alle coronamaatregelen mogen er minder mensen in het gemeentehuis zijn en zijn er bij de afdeling Burgerzaken minder balies open. Het kan daardoor voorkomen dat u langer moet wachten voordat u langs kunt komen. In sommige gevallen kunt u pas over 3 weken een afspraak maken.

Maak alleen een afspraak voor zaken die u niet online kunt regelen. Ook vraagt de gemeente u om alleen een afspraak te maken als het echt nodig is. Kan uw bezoek aan de afdeling Burgerzaken wachten? Maak dan op een later moment een afspraak.

Wilt u een afspraak maken? Doe dit dan digitaal op de pagina afspraak maken. U kunt een afspraak inplannen op de beschikbare tijden, die u ziet in de kalender. Zijn er geen tijden beschikbaar, dan zijn de balies vol.

Rijbewijs verlengen

De gemeente ziet dat er op dit moment erg veel afspraken worden gemaakt voor het verlengen van een rijbewijs. Is uw rijbewijs verlopen? In sommige gevallen zijn rijbewijzen tijdelijk langer geldig. U hoeft daarom niet direct een afspraak te maken, maar kunt de afspraak misschien uitstellen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Wij vragen hier u begrip voor deze situatie.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.