menu Home
Gemeente NieuwsPolitiek

Stemmen in Ridderkerk

Paul | 15 maart 2021

Om 7:30 uur zijn ook in Ridderkerk de stemlocaties open gegaan. In Ridderkerk is het op vier locaties op maandag 15 en dinsdag 16 maart mogelijk om te stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Het gaat om het stembureau in het WVC in Bolnes, de Ichtuskerk aan het Vlietplein, de Opstandingskerk in Rijsoord en het Gemeentehuis. Het vervroegd stemmen is vooral bedoeld voor kiezers die behoren tot de risicogroepen voor corona. Op woensdag 17 maart zijn in Ridderkerk 28 stembureaus open. Alle stemlocaties zijn hier te vinden.
De stembureaus zijn open van 07.30 tot 21.00 uur. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.