menu Home
Politie

Ridderkerker ernstig gewonde bij ongeluk met enorme stalen constructie Janson Bridging in Hank

Paul | 8 maart 2021

Een 60 jarige inwoner van Ridderkerk is maandagmiddag ernstig gewond geraakt bij Janson Bridging aan het Keizersveer in Hank. Hij is vermoedelijk onder een brugonderdeel terechtgekomen en in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Het werk is stilgelegd, medewerkers worden opgevangen.ย Of de stalen constructie is afgebroken of gevallen, is op dit moment nog niet bekend. De Inspectie SZW (voormalig Arbeidsinspectie) zal dat onderzoeken.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.