menu Home
AlgemeenPolitiek

PvdA Ridderkerk steekt zorg hart onder de riem

Paul | 8 maart 2021

Zorgmedewerkers maken elke dag mee wat de impact is van corona. Het is de angst voor besmetting, het opvangen van zieke collega’s en het afscheid nemen van bewoners van de zorginstelling die in het ziekenhuis worden opgenomen zonder dat je weet of je ze terug zult zien. De PvdA Ridderkerk heeft daarom de afgelopen tijd bij Ridderkerkse zorginstellingen Reijerheem, ’t Ronde Sant, Salem, De Bun, Pameijer ’s-Gravenhof, Riederborgh, het Jasmijnhuis, het Anjerhuis, huis Oost IJsselmonde, Pameijer t Ronde Sant en de Metronoom chocolaatjes langsgebracht voor medewerkers en bewoners. PvdA-raadslid Arianne Ripmeester: ‘‘Zorgmedewerkers staan al een jaar in de frontlinie en ook bewoners hebben het niet makkelijk. Op deze manier willen we medewerkers en bewoners een hart onder de riem steken en onze waardering uitspreken voor al het werk dat wordt verzet. Echt petje af hoe iedereen er in deze omstandigheden en al zo lang het beste van maakt.’’ De PvdA Ridderkerk zal binnenkort nog een aantal andere zorginstellingen bezoeken. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.