menu Home
Algemeen

Onverlaten slopen terras Grieks restaurant

Paul | 2 maart 2021

door Jan-Hein Visser

Onverlaten, die kennelijk niets beters wisten te presteren op dit moment in hun leven, hebben het afgelopen weekeinde vernielingen aangericht rondom het Koningsplein in Ridderkerk. Pal achter het gemeentehuis werd het terrasmeubilair van het Griekse restaurant Plateia, dat uitgestald was op het Koningsplein, in het water van de Blaak gedumpt. Ook werd een winkelwagen van supermarkt Jumbo erbij gegooid. Alsof een horeca-ondernemer het al niet zwaar genoeg heeft in deze tijden met de langdurige sluiting van het restaurant wegens de corona-maatregelen. Zouden de daders nu ook zo stoer zijn om zich te melden bij de eigenaar en de schade te vergoeden? De gemeente heeft intussen een melding gemaakt en gaat de spullen uit het water laten halen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.