menu Home
Algemeen

Harmonie Slikkerveer start met online verkoop paaseitjes

Paul | 21 februari 2021

Het is weer zover, Pasen staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor de paaseitjes actie. Het gaat er dit jaar echter iets anders aan toe dan de afgelopen jaren. Zo is de actie dit jaar niet alleen voor de jeugd, maar kan de hele vereniging eitjes gaan verkopen.

Ook hebben we er voor gekozen om dit jaar een luxer assortiment eitjes te gaan verkopen, afkomstig van chocolade atelier Van Noppen Ridderkerk!

Naast zakjes gevuld met paaseieren is er dit jaar ook de mogelijkheid om een groot chocolade ei, gevuld met kleine eitjes te kopen. Hieronder staan de specificaties van de zakjes en het chocolade ei:

  • Zakje massieve gesorteerde eitjes van 200 gram voor €6,00
  • Groot ei van 15 cm gevuld met 150 gram eitjes voor €12,50

Om de verkoop zo makkelijk en veilig mogelijk te maken is er een webshop opgezet waar de eitjes besteld kunnen worden. Bij het bestellen kun je kiezen of je de eitjes komt afhalen of wilt laten bezorgen door een van de leden.

Op 27-03-2021 tussen 10:00 en 14:00 kunnen de eitjes afgehaald worden bij het muziekcentrum.

Iedereen die een bestelling plaatst zal een aangewezen tijd krijgen om de paaseitjes op te komen halen om zo drukte te vermijden. Tot slot willen wij iedereen aanmoedigen om zo veel mogelijk te verkopen. Hoe meer we verkopen, hoe meer opbrengst voor de vereniging!

Dus vraag je ouders, opa en oma, vrienden of buren of ze een zakje paaseitjes willen kopen of misschien zelfs wel een groot chocolade ei.
De jeugdcommissie wenst iedereen succes met verkopen. Laten we er met z’n allen weer een geslaagde actie van maken!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.