menu Home
Algemeen

Werkzaamheden Populierenlaan

Paul | 19 februari 2021

Vanaf maandag 1 maart worden een week lang werkzaamheden uitgevoerd aan een gedeelte van het fietspad en de rijbaan van de Populierenlaan.

Wat gaat er gebeuren?
Het fietspad en de rijbaan worden voorzien van een nieuwe deklaag. De rijbaan wordt voorzien van stilasfalt. Het fietspad vertoond veel oneffenheden en er blijft plaatselijk hemelwater staan. De rijbaan heeft plaatselijk scheurvorming/oneffenheden en er ontstaat een ernstige verlaging in de rijbaan.

De werkzaamheden aan het fietspad vinden plaats tussen de rotonde van de Sportlaan en de rotonde van de Burgemeester de Zeeuwstraat.

De werkzaamheden aan de rijbaan vinden plaats tussen de rotonde Sportlaan en de rotonde Burgemeester de Zeeuwstraat. Op het gedeelte tussen de rotonde Sportlaan en de rotonde Fakkel, zal de deklaag van de rijbaan ook worden vervangen op het fietspad zijn geen werkzaamheden.

Planning
De werkzaamheden starten op maandag 1 maart 2021 en nemen een week in beslag.
Bij temperaturen onder nul of veel neerslag liggen de werkzaamheden stil.

Wat merkt u hiervan?
De fietspaden en rijbanen waar de werkzaamheden op plaats vinden zijn buiten gebruik. De rotondes op de Populierenlaan blijven beschikbaar voor het bestemmingsverkeer. Het doorgaande verkeer wordt vroegtijdig van de werkzaamheden op de hoogte gesteld en wordt via een omleidingsroute omgeleid.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met dhr. J. W. Ploeg via j.ploeg@bar-organisatie.nl.

De werkzaamheden volgen
Download de gratis ‘Heijmans BouwApp’ via de Google Play Store of de Apple Store. Na installatie van de app kunt u de werkzaamheden volgen, vragen stellen en meldingen doorgeven op ‘Ridderkerk, onderhoudswerkzaamheden’.

Foto: Siem Voorberg
Afbeelding: Gemeente Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.