menu Home
Algemeen

First Time Voters-event vanuit de Kunstmin in Dordrecht

Paul | 19 februari 2021

De Bibliotheek AanZet organiseert op zaterdag 1 maart het First Time Voters-event vanuit de Kunstmin in Dordrecht. Lees vooral onderstaande nieuwsbrief voor meer informatie over het event en andere activiteiten die we in Ridderkerk organiseren rondom de verkiezingen, zoals het Politiek Café in samenwerking met RTV Ridderkerk en een jongerenspreekuur in samenwerking met Facet Ridderkerk. Ook voor nieuwe Nederlanders bieden we een aantal interessante activiteiten om meer te weten te komen over hoe en waarom je moet stemmen. Hierover kun je binnenkort meer lezen op www.debibliotheekaanzet.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.